Gratis verzenden vanaf 50 euro

DO-NUT only choose paint by colour

DO-NUT only choose paint by colour

Het selecteren van de perfecte kleur voor je woning kan een uitdagende klus zijn. Maar wist je dat kleur niet het enige is waar je op moet letten? De kwaliteit van de verf speelt een even cruciale rol bij het afwerken van je ruimte.

Kleurkeuze

Vaak kiezen mensen een verfkleur die hen aanspreekt en laten deze vervolgens mengen in een andere kwaliteit. Helaas resulteert dit zelden in de gewenste kleur, omdat de basis van de verf anders is dan die van het originele product. Bijvoorbeeld, bij Painting the Past werken we met hoogwaardige pigmenten die zorgen voor een diepe kleur die in slechts twee lagen dekt. Onze collectie omvat 100 unieke kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen.

Matt Emulsion

Onze Matt Emulison op waterbasis biedt een subtiele, krijtachtige afwerking die perfect is voor muren en plafonds. Bovendien is ons product een 3-in-1, wat betekent dat je geen primer of extra afwerklaag nodig hebt. Daarnaast is onze verf afwasbaar en slijtvast, waardoor je langdurig van een prachtige afwerking kunt genieten.
Dus, als je verliefd wordt op een kleur, kies dan altijd voor de verf
van hetzelfde merk waarvan je de kleur hebt gezien. Door het na te mengen loop je het risico op kleurverschil en een andere afwerking. Een goede verfkeuze is niet alleen gebaseerd op kleur, maar ook op kwaliteit.

Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.